Waarom heb je AI MDVR nodig?

April 9, 2024

Laatste bedrijfsnieuws over Waarom heb je AI MDVR nodig?
ADAS:Het Advanced Driving Assistance System is een systeem dat is ontworpen om bestuurders te waarschuwen in cruciale verkeerssituaties.
DMS:bestuurderscontrolesysteem, is a camera based safety system that monitors a driver's behavior and warns or alert them when they become distracted or drowsy for a period of time long enough to lose situational awareness of full attention to the task of driving.
BSD:wordt blindspot detectie/blindspot monitoring genoemd, is het gebruik van geavanceerde technologie om te detecteren of er een auto in de buurt van de aangrenzende rijstrook is,en of er een auto in de blinde vlek van de achteruitkijkspiegel is; wanneer er een auto nadert of er een auto in de blinde zone is, zal het bewakingssysteem geluiden, lichten, enz. doorgeven.
 

Waarom heb je AI MDVR nodig voor voertuigen?AI MDVRDe Commissie is van mening dat de Commissie in de eerste plaats de mogelijkheid moet bieden om de bestuurders te helpen en ook een bevredigend rapport te geven aan de wagenparkbeheerder.ADASenDSMHet kan bestuurders eraan herinneren om bepaalde gedragingen te stoppen die ongunstig kunnen zijn voor het rijden, maar kan ook big data-rapporten genereren.

En metBSDDe intelligente MDVR kan voetgangers aan de voorzijde, zijkant en achterzijde van het voertuig in realtime detecteren, waardoor ongevallen veroorzaakt door blinde vlekken worden vermeden.Dit rijhulpmiddel is essentieel voor grote voertuigen zoals vrachtwagens., bussen, bouwmachines, enz.

 

Een AI MDVR (Mobile Digital Video Recorder) voor een voertuig is om verschillende redenen zeer gunstig, waaronder:
  1. Verbeterde veiligheid: AI-MDVR-systemen kunnen real-time videobewaking bieden, waarbij zowel het interieur als het exterieur van een voertuig scherp in de gaten worden gehouden.Dit is een afschrikwekkend middel tegen criminaliteit en kan ook cruciaal bewijs leveren in geval van diefstal., ongevallen of geschillen.
  2. Geavanceerde chauffeursassistentie: Met AI-mogelijkheden kunnen MDVR's rijgedrag analyseren om functies aan te bieden zoals waarschuwingen voor het verlaten van de rijstrook, waarschuwingen voor het vermijden van botsingen en vermoeidheidsdetectie, wat bijdraagt aan veiliger rijgedrag.
  3. Incidentanalyse: In het geval van een incident kunnen door AI aangedreven MDVR's helpen bij de analyse door automatisch videobeelden te taggen en te categoriseren op basis van gebeurtenissen, wat het ophalen en beoordelen van processen vereenvoudigt.
  4. Optimalisatie van het vlootbeheer: Voor vlootbeheerders kunnen AI-MDVR's helpen bij het volgen en monitoren van voertuigen in realtime, het optimaliseren van routes en het garanderen van naleving van vervoersvoorschriften.
  5. Verwerking van verzekeringsvorderingen: Duidelijke videobewijzen kunnen de verwerking en afhandeling van claims versnellen.
  6. Opleiding van bestuurders en prestatiebewaking: AI-MDVR-systemen kunnen het rijgedrag in de loop van de tijd analyseren, wat kan worden gebruikt om bestuurders te begeleiden tot verbetering en het risico op ongevallen door menselijke fouten te verminderen.
Het opnemen van AI in MDVR-systemen verbetert de functionaliteit en het nut van traditionele videorecorders die in voertuigen worden gebruikt aanzienlijk, wat leidt tot veiligere en efficiëntere activiteiten.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom heb je AI MDVR nodig?  0